Karwieńskie Błota - polecane kwatery

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • fab1
    Classic
    • 2011
    • 29

ziutsane, Przy założonych byłoby to nie lada sztuką. Chodzi mi o to, że jak będę nakładał żywicę na rozebrane trójkąty, to żeby nie dać jej za dużo a właściwie wcale w miejscach gdzie będzie się znajdować uszczelka po zamknięciu drzwi
  • amlas
    Ambiente
    • 2010
    • 130
    • Octavia I (1U2)
    • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Pytanie do tych, którzy byli w tym roku w Karwieńskich Błotach:
    jakie kwatery na noclegi polecacie?
    Wybieram sie w przyszłym tygodniu na parę dni w tamte okolice i chetnie poczytam opinie.
    "Największym szczęściem jakie może spotkać człowieka jest życie w socjalizmie.
    Zaś największy pech jaki może mu się przydarzyć to mieć takie zasrane szczęście."

Komentarz

• Agamek12
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 9935
      • Ford

amlas, ja byłem tu: http://www.afr.pl/show2890.html
      Miałem pokój 4-osobowy z kuchnią i łazienką. Na terenie "pensjonatu" jest miejsce na samochód, mały plac zabaw. Do sklepu jest około 100m, do plaży około 700-800m (ja jeździłem samochodem, parking leśny jest bezpłatny). W razie nudy możesz pojechać do Karwii - to około 5-6km...
      Adam... Używam:
      Rolka: e11FL 97KM/130Nm
      Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• amlas
        Ambiente
        • 2010
        • 130
        • Octavia I (1U2)
        • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Agamek12, jesteś zadowolony z pobtu tam?
        Chodzi mi zarówno o tę kwaterę jak i okolice.
        Ile płaciłeś za osobę na dzień?
        "Największym szczęściem jakie może spotkać człowieka jest życie w socjalizmie.
        Zaś największy pech jaki może mu się przydarzyć to mieć takie zasrane szczęście."

Komentarz

• Agamek12
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 9935
          • Ford

amlas, ja tam pojechałem dlaatego, że tam prawie NIC nie ma (mam na myśli atrakcje dla dzieci): dzieki temu dzieciory mnie na nic nie naciągały i nie wydawałem kasy na głupoty. Plaża jest dość czysta i niezatłoczona. Generalnie byłem zadowolony...
          Kwatera była czysta, dość przestronna - tak że tu też nie mogę narzekać.
          Na PW wysłałem Ci info o cenie - gdybyś tam dzwonił, powołaj sie na mnie (Adama z szarej Tojoty) - może coś dzieki temu "urwiesz"...

Tu coś jeszcze popisałem: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=60
          Adam... Używam:
          Rolka: e11FL 97KM/130Nm
          Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

Pracuję...